Emelőhátfalas hűtős teherautók: éljen a bérlés minden előnyével!

Olyan megbízható céget keres, amelynek szolgáltatásai között megtalálható az emelőhátfalas hűtős teherautók bérbeadása is? Mi a segítségére lehetünk! Szállítás könnyű rakodással? Válassza az emelőhátfalas hűtős teherautót!

Pontosan tudjuk: az emlőhátfalas hűtős teherautók segítségével többek között zöldségek és gyümölcsök, hústermékek, fagylaltok és sütemények vagy éppen gyógyszerek szállítmányozása is egyszerűen, de roppant biztonságosan megoldható! A gyorsan romló, nagy mennyiségű szállítmányhoz tehát mindenképpen érdemes és ajánlott emelőhátfalas hűtős teherautót bérelni!

Mindez azt jelenti, hogy a járművek nagy segítséget jelentenek akkor is, ha nyári rendezvényekről, fesztiválokról, céges eseményekről vagy éppen különböző fogadásokról, esküvőkről van szó.

Miért jár jól, ha az emelőhátfalas hűtős teherautók kölcsönzése mellett dönt? A kölcsönzési díjon túl nem kell plusz fizetési terhekkel megbirkóznia, hiszen a bérleti díj tartalmazza a bérautó kötelező biztosítását, a szerviz díjakat, a súlyadót, a csereautó biztosítását vagy éppen az online menetlevél szolgáltatást is.

Miért döntsön mellettünk, ha Ön is emelőhátfalas hűtős teherautót szeretne bérelni? Teljeskörűen szervizelt járműparkkal állunk megbízóink rendelkezésére. A flottánkat kitűnő műszaki és esztétikai állapotban biztosítjuk ügyfeleink részére. Roppant kedvező árakkal és bérlési feltételekkel várjuk megbízóink megkeresését. Önnek is fontos a hatékony munkavégzés? Teherautóinkkal a könnyű, gyors rakodás valóban gyerekjáték! Ezentúl, ha szükséges bérelhető plusz tartozékokat (például GPS) is tudunk adni ügyfeleinknek. A teherautók mellé – igény esetén – sofőrt is biztosítunk, akár segéddel együtt.

Forduljon tehát bizalommal kollégáinkhoz, és tudjon meg minden fontos részletet, ha emelőhátfalas hűtős teherautót szeretne kölcsönözni akár rövid-, akár hosszútávon! A honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén lépjen velünk kapcsolatba, várjuk bizalommal megkeresését!

Emelőhátfalas kisteherautót bérelne?

Az emelőhátfalas kisteherautó rendkívül hasznos, és megkönnyíti a szállítást, illetve a rakodást, ám nem feltétlenül éri meg beszerezni egyet, hiszen nem biztos, hogy folyamatosan szükség lesz rá. Ilyen esetekben jöhet jól az emelőhátfalas kisteherautó bérlése, aminek segítségével a nehezebb szállítmányokat is könnyebb eljuttatni a rendeltetési helyükre.

Akár valamilyen üzleti tevékenységről, akár költözködésről van szó, az emelőhátfalas teherautó az egyik legjobb megoldást nyújtja, hiszen a hátfal függőleges állásban extra lecsúszás elleni védelmet biztosít a raktérben található dolgoknak, vízszintes helyzetben könnyedén rá lehet pakolni, majd le is lehet ereszteni mindent a talajszintre. Ez különösen akkor jön jól, amikor raklapos árut kell be-, illetve kirakodni, hiszen a villás kézi raklapemelővel, vagy közismertebb nevén a békával egyszerű ráhúzni a raklapot az emelőhátfalra, majd felemelés, illetve leeresztés után lehúzni róla attól függően, hogy be-, vagy kipakolunk. Az emelőhátfalas kisteherautó bérlése tehát abban az esetben jön jól, ha csak időnként van szükségünk nagyobb szállítási kapacitásra, illetve a könnyű ki- és berakodásra.

Amennyiben cégünkhöz fordul, kedvező áron veheti igénybe emelőhátfalas kisteherautó bérlési szolgáltatásunkat, emellett számíthat rá, hogy a kibérelt emelőhátfalas kisteherautó kiváló műszaki állapotú lesz, és természetesen minden szabályos vele kapcsolatban. Nem kell mást tennie, mint kiválasztani a megfelelő típust, majd igényelni tőlünk a szolgáltatást, és máris könnyedén oldhatja meg a szállítási feladatokat!

Amennyiben felkeltette az érdeklődését emelőhátfalas kisteherautó bérlési szolgáltatásunk, forduljon hozzánk bizalommal! Ha kérdése lenne, vagy megrendelését szeretné leadni, akkor kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!