Gyakran szállított élelmiszerek közé tartozik a hús, amit kifejezetten erre a célra tervezett hússzállító teherautóban szokás szállítani. Miben különbözik egy közönséges hűtős teherautó egy hússzállító teherautótól?
Az ilyen járműveket úgy alakítják ki, hogy megfeleljenek a szigorú élelmiszerbiztonsági szabályoknak. Különösen a húsok esetében fontos a higiénia, valamint a megfelelő hűtési hőmérséklet, hogy meg lehessen őrizni a minőségüket addig is, amíg elérik az úticéljukat.
Természetesen előfeltétel a szállító jármű mérete, ahogyan az autó belterének kialakítása is. A túl kicsi beltér nem alkalmas a sokszor hatalmas mennyiségű áru szállítására, de ez alkalomtól is függhet. A hússzállító teherautókból a kampókkal ellátott változat az ideális, amikben egymás mellé fel lehet akasztani az árut, így azok épségben érkeznek meg, anélkül, hogy beszennyeződnének.
Forduljon bizalommal hozzánk, ha hússzállító teherautóink érdeklik, és ismerje meg, hogy mit kínálunk ügyfeleinknek a témában! A weboldalunkon közzétett elérhetőségeink egyikén kérjen információkat kollégáinktól!